Anatolský pastevecký pes - Kangal

Predaj tohoto psíka už nie je aktuálny
Mezinárodně chráněná chovatelská stanice Turkish Diamond nabízí k rezervaci štěňátka plemene Anatolský pastevecký pes s PP, narozená 22.6.2016 z unikátního a jediného spojení.
Matka:O Gazel Kangal Ikinci Panter D.K.Bubu importovaná z Polska, výstavně jedna z nejúspěšnějších fen v ČR. Barevně velmi žádaného tmavého rázu, s nádherným výrazem, atletické postavy, zdravá. V chovu využita poprvé. Přátelská, nekonfliktní.
Otec: Damian von Tahlspere - odchov nejstarší a respektované chovatelské stanice u nás. Potomek psa Seacop Kert, který byl pro svoji chovatelskou vyjímečnost dovezen z Velké Británie. Damian je momentálně výstavně nejúspěšnější pes v ČR a na Slovensku. Jsme velice rádi,že jsme přesvědčili jeho milující majitele a mohl se stát otcem našich štěňátek.
Krevní linie, kterou nese po svém otci nebyla dosud v ČR využita.
Štěňátka by měla zdědit po rodičích skvělou genetickou výbavu, přátelskou a ostražitou povahu s vynikajícím hlídacím instinktem, zdraví, velice žádaný atraktivní exteriér a exkluzivitu. Žádná naše spojení nikdy neopakujeme - snažíme se ,aby se toto nádherné plemeno v budoucnu dále rozvíjelo.
Pokud hledáte nového člena rodiny, věrného kamaráda milujícího děti a domácí zvířata, nekompromisního hlídače a chcete být originální, kontaktujte nás pro více informací. Pouze vážní zájemci do výborných podmínek! Web: http://www.kangaldog.eu Telefon: +420603216765
Rasa:
Anatolský pastiersky pes
Pohlavie psa:
Šteniatko
Vek psa:
S PP
PP:
Predám
Cena:
Dohodou
Pridané:
28.06.2016
Email:
kvarda@volny.cz
Telefón:
Mesto:
Celá SR
Web:
www.kangaldog.eu


Podobné ponuky psov