SEVERUS

Predaj tohoto psíka už nie je aktuálny
Pohlavie: pes
Vek: cca 5-6 mesiacov
Rasa: kríženec vlčiaka
Farba: čierna s pálením
Veľkosť: v dospelosti väčšieho vzrastu
Povaha: aktívny, hravý, bláznivý, temperamentný
Znášanlivosť: psy, feny, mačky
Vhodnosť: dvor s možnosťou prístupu dnu
Deti: vhodný
Staršie osoby: vhodný
Vet. ošetrenie: odblšený, odčervený, očkovaný, čipovaný
Sterilizácia/Kastrácia: nie
Choroby, úrazy a iné: -

Celý album nájdete tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.584623371592549.1073741864.550240201697533&type=3
Severus je šteniatko, ktoré sme mali nahlásené ako pritúlanca v jednej firme v dedine pri Trenčíne. Našťastie sa našli dobrí ľudia, ktorým osud uzimeného krpca nebol ľahostajný a tak sa dostal k nám- stal sa jednou z našich labiek v núdzi čakajúcou na nový domov.

Povahou je to úžasné psíča- typické šteniatko, ktoré sa vie blázniť, jašiť, naháňať a potom jednoducho ?odpadne? a naberá energiu na ďalšie vymýšľanie. Niekedy chce pôsobiť veľmi vážne, akoby rozumel tomu, že je z neho labka so statusom bez domova. Alebo že by chcel vzbudiť rešpekt? :-) Preto aj dostal od jeho dočasných opatrovníkov meno Severus (Severus Snape z Harryho Pottera).

Severus je poriadne bábo- kríženec vlčiaka a v dospelosti bude väčšieho vzrastu. Určite to bude psík vhodný aj na dvor rodinného domu do zateplenej búdy, ale len ku človeku so srdcom pre zvieratá. Potrebuje kontakt s ľuďmi, chce byť v ich prítomnosti a mať prístup dnu. Jednoducho je to ešte šteniatko a potrebuje, aby sa mu niekto venoval- žiadna reťaz, žiadny prázdny dvor ani malý koterec. Na oplátku vás zato v dospelosti určite postráži a bude ozdobou každého dvora. Nepohrdne ani prítomnosťou iného chlpáča v rodine- vie sa poriadne vyhrať s inými psíkmi, mačičky mu zatiaľ vôbec nevadia, len je k nim trochu neopatrný... no a tí iní zvierací nešťastníci sú mu tiež po chuti najmä varení a preto nám tak pekne rastie. :-)

Severus je odčervený, odblšený, očkovaný a nachádza sa v dočasnej opatere u Tatianky Angelovej a jej manžela. Títo veľmi zlatí ľudia už majú svojich psíkov z ulice dosť, no i tak našli kúsok miesta pre Severusa a pomohli nám. On však potrebuje svoj trvalý domov- miesto, ktoré by bolo iba jeho. Nájde sa človek, ktorý mu ho poskytne?

Severus sa nachádza pri Trenčíne a v prípade seriózneho záujmu dovoz do nového domova vyriešime.

Kontakt: 0904 960 192
Rasa:
Nemecký ovčiak
Pohlavie psa:
Pes
Vek psa:
Šteniatko
PP:
Bez PP
Cena:
Dohodou
Pridané:
14.01.2014
Email:
trencianskelabky@gmail.com
Telefón:
0904960192
Mesto:
Trenčín
Web:


Podobné ponuky psov