Anatolský pastevecký pes /kangal/ s PP--štěňátka

Predaj tohoto psíka už nie je aktuálny
S radostí oznamujeme narození štěňátek v naší chovatelské stanici Turkish Diamond! Přijímáme rezervace na štěňátka APP s PP, která se narodila 30.7.2017. Otcem se stal poprvé v ČR mladý chovný pes Lancelot-představitel nové krevní linie. Tento nádherný pes byl importován z Francie pro oživení chovu tohoto výjimečného plemene. Vyniká především svojí nadstandardní povahou. Naše CH.St. spolupracuje s předními chovateli u nás i v zahraničí, účastníme se mnoha výstav a sledujeme vývoj v chovu APP ve světě.
Naše odchovy pečlivě plánujeme. Nikdy žádný vrh neopakujeme. Naším hlavním kreditem jsou spokojení majitelé, kteří od nás získají naprosto zdravé, exteriérově a povahově excelentní štěně.
APP-výjimečné plemeno pro výjimečné lidi-vychovává se srdcem, dokáže číst myšlenky a umí se správně rozhodnout v každé situaci. Bezmezně miluje a chrání vše, co považuje za svoji rodinu-ať jsou to lidé i ostatní domácí zvířata.
Naše odchovy dělají čest svému plemeni i za hranicemi Evropy. Pokud se i vy toužíte stát jedním z budoucích majitelů našich štěňátek, kontaktujte nás pro více informací. Odběr štěňátek bude v polovině září se všemi náležitostmi a chovatelským servisem. Po domluvě je možná osobní návštěva.
Pouze do vynikajících podmínek! http://www.kangaldog.eu Telefon: +420603216765
Rasa:
Anatolský pastiersky pes
Pohlavie psa:
Viac psov
Vek psa:
Šteniatko
PP:
S PP
Cena:
Dohodou
Pridané:
08.08.2017
Email:
kvarda@volny.cz
Telefón:
603216765
Mesto:
Celá SR
Web:
www.kangaldog.eu


Podobné ponuky psov