Chovateľská stanica - Sky Rose Weimaraners

Naša prvá chovná fenka sa volá Foxy Faith Silver Faith čo v preklade znamená prešibane verná , strieborná vernosť. Pochádza od chovateľky Lucie Skálovej z Liberca z chovnej stanice „Silver Faith“.
„Faith“, ako ju voláme, si priviezol koncom októbra 2009 môj syn Filip.
Od prvého dňa sme si ju všetci zamilovali, krásnu malú striebornú guličku s modrými očami.
Syn veľmi dlho plánoval a svedomite vyberal šteniatko s dobrým genetickým základom a predpokladmi pre poľovné upotrebenie. Bol poľovník a od malička ju brával so sebou do revíru, na prechádzky po lese, na horské túry a kdekoľvek, aby si zvykala na to čo má weimar geneticky dané a to je lovecký inštinkt.
Taktiež je veľmi dobre socializovaná, nemá problém s deťmi, ľuďmi a so psami. Má nekonfliktnú, priateľskú a vyrovnanú povahu. Nie je to len lovec, ale aj veľmi milý domáci spoločník.
Je veľmi úspešná na výstavách a na pracovnom poli.

Faith je právoplatným členom našej rodiny. Žije s nami v rodinnom dome s veľkou záhradou. Vonku na prechádzke, alebo na poli v teréne a v revíre je vytrvalý lovec a veľmi rada pracuje. Doma je príjemný a prítulný spoločník, rada sa mazná a ma vyhradené svoje miesto v obývačke na svojej sedačke. Pohybuje sa voľne po celom dome.
Od prvého kontaktu bola učená k zvládnutiu hygienických návykov čo veľmi rýchlo a dobre zvládla, taktiež výcvik základnej poslušnosti. Jesenné skúšky stavačov a farbiarske skúšky absolvovala v 1 cene. Je veľmi milá a rýchlo sa učí.

Plánované šteniatka budú tiež odchované v dome. Po 4 týždňoch, záleží od počasia, budú postupne pomaly vynášané na záhradu . Samozrejme spinkať budú v dome.

Adresa spoločnosti: Aktualne ponuky psov
Trnavská 30
90027
Bernolákovo
Telefón
00421903272827
Email
peterfasko@yahoo.com
Webstránka
http://www.skyrose.sk

Fotogaléria chovnej stanice - Sky Rose Weimaraners